Svisch

2012-11-30 @ 23:26:50
Veckan har flygit förbi i en läskig fart. Jag släpar mig igenom ojämna dagar, medan jämna dagar flyter på. Matte är numera mitt favoritämne. Mest för att jag har så roliga kompisar där, och för att läraren är toppen. I veckan har jag varit på släktmiddag, tränat, hängt med vänner, haft gäster på middag osv. Skulle gått på youth group i onsdags, men Caitlin skulle inte gå så kände inte för att gå heller. Tänkte gå och lägga mig tidigt för att ta igen lite sömn från lovet men så blev det såklart inte. 
 
Efter skolan idag (om jag nu går till skolan hehe) ska vi till gymmet igen en kortis och sedan kommer Teresa hit. Vi ska ha en sleepover och imorgon ska vi först på bakdag och sedan på en julkonsert i byn. Om det regnar får vi dock se hur det blir med konserten! Nu ska jag titta lite på PLL och sen kanske åka till skolan. Ha en underbar fredagkväll allihopa! Kramar
 
Brynne, Janay & Sierra. Vi klämde in oss fem stycken i Sierras tre-sätestruck under lunchen en dag.

Thanksgiving break del 3

2012-11-30 @ 18:31:00
Tio minuter innan vi skulle åka till skolan sov Miranda fortfarande. Jag och Joelle kom fram till att det nog var bäst om vi också stannade hemma på förmiddagen (hehe). Så nu har jag massa tid att bara ta det lugnt på innan nästa lektion börjar. Vill ni veta en annan spännande sak? Jag har fått en till kusin!!! Molly heter hon och är så himla söt! Lite dumt att jag befinner mig nio tidzoner bort, vill ju se henne nu!
 
I alla fall, jag tänkte fortsätta skriva om lovet:
Fredag morgon vaknade vi upp riktigt slitna efter nattens shopping. Det är en tradition i familjen att varje år åka på Jeeping-tur dagen efter thanksgiving day. Så vid tio mötte vi upp hela släkten och åkte mot Morro Bay i sammanlagt sju Jeepar. Väl framme vid stranden köpte vi clam chowder in a breadbowl och tittade på det fina havet. Det var en riktigt varm dag så vi hade lika väl kunnat hoppa i och ta ett dopp, men det gjorde vi ju såklart inte. Vid tretiden åkte vi hemmåt igen och hela familjen tog en nap. Var så fruktansvärt trött så det behövdes verkligen!
 
Vaknade upp några timmar senare och gjorde oss i ordning för att åka till säsongens absolut sista fotbollsmatch. Vi hade kommit till semi-final av någon okänd anledning, det är inte så att vi har varit bra direkt. Men nu var det alltså vår tur att förlora och matchen var riktigt tråkig att titta på. Men vi stog i elevläktaren så det var kul ändå! Lärde Joelle att svära på svenska och hahah så himla roligt. 
 
Lördag fick vi äntligen ta sovmorgon! Blev upphämtade av Brendas bror som skulle köra oss till San Luis. Väl där mötte vi Brynn och gick och fikade och shoppade sedan loss på Abercrombies galna rea. Upptäckte att min vän Lexy jobbar där, cool_tjej. Sprang även på Jan, Deanna och Cedric. Efter en stund mötte vi upp Niquie och Sierra och gick på bootsjakt. Hittade såklart inget som dög, så åkte hem med endast en kasse från A&F. När vi kom hem plockade vi ihop våra grejer och blev sedan upphämtade av Yvonne. Vi skulle sova över hos henne för familjen ville ha lite egentid med sonen som kommit hem från college. Så vi blev liksom lite utkörda om man säger så haha. Fattar inte riktigt varför, men jag har inget emot sleepover hos Yvonne! Vi åkte och åt mexikanskt och sedan och shoppade julklappar och brasa till hennes hus (litet spontanköp så bara?). Kvällen spenderade jag med näsan i min nya julbok (ja, ni läste rätt, jag har köpt en bok som handlar om julen. Underbart!) eller gosandes med en av chiuauorna. Räknade även hennes julgranar hon har inomhus, kom fram till att hon har 11 (!!!!!) stycket än så länge. Hon ville även fylla på med några fler. Crazyyyy americans. 
 
Söndag bestämde vi oss för att vi hade shoppat lite för lite på sista tiden, så vi åkte in till San Luis. Har nog aldrig shoppat så mycket på en vecka haha! Köpte mest julklappar, men hittade även lingonsylt på TJ max! Så nu ska jag laga köttbullar en gång till och göra det på riktigt med lingonsylt och potatismos och allt. Vad har man mer lingonsylt till egentligen? Ja jag minns inte riktigt vad som hände mer under söndagen, men det var väl det vanliga. Skjuter upp plugget och hänger på facebook och bara slappar. Så söndagar ska vara! 
 
 Vackert!
 Izzy, Kaylynn, Miranda, jag och Jojo
Clam chowder in a bread bowl

Brynn och Joelle i SLO
En av de många julgranarna
 
 

Lol

2012-11-30 @ 07:36:07

Hahaha förlåt inlägget nedan blev ju lite skevt om man säger så! Fixar det imorgon när jag går in på datorn!


fail

2012-11-30 @ 07:35:00

Jag hade verkligen tänkt att fortsätta skriva om lovet idag. Planen var att göra klart läxan och sedan ägna kvällen åt bloggen och PLL. Men den "lilla" läxan jag skulle göra tog mig ungefär två och en halv timma. Blev precis klar och klockan är redan mer än vad den brukar vara när jag går och lägger mig.

I alla fall, idag har jag och Jojo hängt på gymmet på eftermiddagen och gudars vad vältränade vi ska bli alltså!!! Allt för mig idag, återkommer imorgon för då är det fredaaaaaaaag! Kramar


Thanksgiving day

2012-11-27 @ 06:15:38
Så, nu har vi alltså kommit till självaste Thanksgiving-dagen:
Vi började med sovmorgon och gjorde oss sedan iordning för att åka till kusinernas hus vid 1-tiden. Där var hela feta släkten och efter en stund började vi äta. Det fanns allt möjligt och jag var tvungen att ta bara lite av allt för att kunna smaka mig igenom hela sortimentet haha. Vi blev även tilldelade ett kort med en vers från bibeln som handlade om tacksamhet eller thanksgiving, som vi gick bordet runt och läste högt. Efter att vi hade proppat i oss väldigt mycket mat av diverse sorter, var det dags för dessert. Den var som tur var inte så jättegod så jag åt inte så mycket haha. Sedan gick vi alla in i matkoma och satte oss i soffan och tittade på en film och halvsov i några timmar. När alla blev lite uttråkade var det dags för en andra runda av maten. Denna gång plockade de fram allt som var över och gjorde smörgåsar med kalkon och annat. Förstod inte riktigt hur folk kunde vara hungriga igen! De hade något som liknade julskinka, men de sa att den var söt. Jag kände att det inte lät jättelockande så jag smakade inte haha.
 
Så småningom åkte vi hem och försökte sova några timmar innan det var dags för Black Friday! Black friday är den största shoppingdagen på hela året och alla butiker har jättemycket rea. Och de öppnar tolv på natten......... Så vid elva hoppade vi in i bilen igen för att åka till Paso Robles med kusinerna. Kön var helt otroligt lång utanför affären!!! Sjukt. Väl inne var folk galna; knuffades och trängdes. Jag köpte ett par boots och julklappar. Bootsen provade jag först här hemma och de var för små. Julklapparna kom jag fram till att de inte skulle göra jättestor succe så jag bestämde mig för att lämna tillbaka alltihop... Lyckad shoppingkväll där! Men det var ändå kul att vara med om. Kom hem vid två och släpade oss in till sängen och somnade direkt!

 
De lyckades stava mitt namn rätt!
Wyatt (värdbror), Shaelyn, Joelle & Miranda
 
I kön för Black Friday shopping, fikar på kaffe och cake pops.
Bilden visar inte ens hur lång kön var!!
 

Thanksgiving break del 1

2012-11-26 @ 06:59:00

HAR NU LAGT IN BILDER I SLUTET AV INLÄGGET!

Jag vet, jag vet, jag vet, jag har inte bloggat på jättelänge… Jag hade hoppats på ett lov där jag bara kunde ta det lugnt, men så har det inte riktigt varit. Känns som att jag har flängt runt non stop! Så jag har inte riktigt haft tid eller lugn att sätta mig ner och skriva här på bloggen. Nu är det så att jag inte har så mycket tid den här gången heller, så jag tänkte skriva om bara några dagar av lovet, och ta fortsättningen i ett annat inlägg imorgon. Blogg.se verkar inte vilja funka nu heller så får lägga in bilderna senare!

Om jag minns rätt har jag redan skrivit om lördag, söndag och måndag. Tisdagen hände inte så mycket men det var ändå fullt upp hela dagen. På eftermiddagen blev jag och Joelle upphämtade av Yvonne för att åka och ta foton till vår thanksgiving-present till familjen. Vi hade köpt en jättefin ram och så satte vi foton i den på oss (hehe) som tack för att de låter oss bo här. Det är (var) ju ändå thanksgiving! Åkte sedan för att äta lunch på en sushirestaurang. Så himla god sushi! Godast hittills på den här sidan av jorden i alla fall. Efter den sena lunchen bar det av hemåt igen och jag ställde mig i köket. Jag hade lovat att laga köttbullar till Brendas syster med familj. Så andra gången gillt lagade jag alltså nu köttbullar till ett väldans stort sällskap. Och det blev faktiskt super smarrigt! Lagade även äpple-smulpaj, vilket de älskar allihopa varenda gång jag lagar det. Det tog hela kvällen och när de gick hem var det bara att gå och lägga sig.

Onsdagen är något oklar. Sonen i familjen, Wyatt, som går på college i Oklahoma kom med flyget till San Luis. Så runt tolv skulle v-mamma och v-pappa åka och hämta upp honom, samtidigt som de släppte av mig och Joelle in San Luis centrum. Vi mötte upp Teresa och Sofia och sa hej men gick inte runt tillsammans med dem. Efter en stund mötte vi upp Jan och kollade lite till i affärer och satte oss tillslut på ett café och tog en kaffe. Vid 18-tiden blev vi upphämtade av familjen, inklusive sonen, och åkte till en japansk restaurang i staden. Det var Wyatts födelsedag samma dag så vi gick dit för att fira honom. De lagade maten på ett stekbord precis framför oss så det var häftigt. Efter middagen åkte vi bara hem och åt tårta.

Nu ska jag soooooova. Är megataggad för skola imorgon!!! Tjohooooooooo (nej jag är inte seriös)

 
Jag och Jan på Peet's coffee, det ända stället här borta som kan göra riktigt kaffe!
 
Finaste SLO är redan julpyntat. Åh vad jag älskar den här byn alltså!
Två bilder från den japanska restaurangen
 
 
 

 


lov åh lov

2012-11-21 @ 07:12:00
Detta skulle ha publicerats igår:

Lovet har officiellt börjat då det är måndag och jag tog en rejäl sovmorgon. Har startat dagen med att göra absolut ingenting. Har inte hänt på länge! Dushade och åkte sedan iväg till en salong med Joelle och fick manikyr. Blev så fint så! Efter det promenerade vi till ett café och köpte kaffe och äpplepaj. Åkte sedan hem och lagade mat (fisk!!! Saknar fisk så mycket haha). När det hade blivit mörkt gick jag, Joelle och v-mamma Brenda ut och satte oss i jacuzzin och pratade om allt möjligt. Så himla mysig dag! 

I lördags kom mina svensk-amerikanska familjevänner Tore och Beth hit. De bor i San Jose och Tore är från Sverige och en gammal vän till min riktiga pappa. Vi gick ut och åt middag på en fiskrestaurang och åkte sedan hem och åt mina hembakade chokladfondanter. Det var riktigt mysigt att träffa någon som jag känt sedan tidigare! Var rädd för att jag skulle få hemlängtan efter detta men jag har klarat mig bra. 

I går åkte vi som vanligt till kyrkan tidigt på morgonen. Åt lunch på Applebee's efter det och vandrade sedan över till shoppingcentret. Köpte så mycket fint! De som säger att man inte kan köpa lycka har ju helt klart fel!!! Haha. Köpte två jackor, ett par boots, en julpyjamas (äntligen!!! så som jag har längtat) och annat smått och gott. Åkte efter ganska många timmar hem igen och stress-tittade alla twilightfilmerna innan vi åkte till bion och såg Breaking Dawn part 2. Var nästan helt ensamma i salongen. Riktigt bra film, även om boken självklart var bättre!



Finfina chokladfondanterna
 Beth, Jag, Tore, Tucker och James

The Sierra Mountains

2012-11-20 @ 08:22:00
Så, jag tänkte äntligen berätta om förra helgen! I fredags förra veckan, efter skolan, packade vi in oss i bilen och började resan mot bergen. Efter tre timmars bilfärd och ett stop på ett taco-ställe var vi framme vid fjällstugan (som förövrigt mer ser ut som ett strandhus). Där mötte vi en pyttedel av släkten, och ändå var det fullt hus. Och vi möttes även utav snö!!! Ungefär en decimeter, men under helgen kom det mer så det var nog mer upp mot en halvmeter i slutet. Dagarna flyter ihop lite måste jag erkänna så jag kan inte säga exakt vad vi gjorde varje dag. Men vi åkte pulka, tog promenader i snön och tog det lugnt inomhus framför brasan. Väldigt skön helg! Måndag förmiddag åkte vi hemmåt igen.
 
 

Thanksgiving break!!!

2012-11-17 @ 09:57:00
Ääääääääntligen är det lov! Har inte sovit särskilt mycket under veckan som har varit så det ska jag ta igen rejält under lovet. Jag tänkte skriva lite om veckan:
 
I tisdags var jag i skolan precis som vanligt och efter sista lektionen promenerade jag hem till mig med Sofie och gjorde inte så mycket. Tog det lugnt och pratade! I onsdags, efter skolan, var det dags för bankett med cross country-laget. Vi samlades allihopa i biblioteket och tränarna höll ett litet tall om varje person. Vi sistaårselever fick också en present var från de yngre i laget. De flesta fick bara skojiga smågrejer, men jag fick en jättefin, orange t-shirt med en cross country-symbol. Det finaste var att alla i laget hade skrivit ett litet meddelande på den! Så himla gullligt. Fick även supersöta brev från många. Blev så himla glad för alltihopa och känns väldigt deppigt att säsongen är över nu... Men de flesta ska ju göra "track" så jag får ju träffa dem där. 
 
Igår skulle jag gå på ett shoppingparty för smycken. Men jag var alldeles för trött så jag stannade hemma och pluggade. Efter skolan åkte jag tillbaka till optikern och fick reda på att mina ögon nu ska vara friska. Härligt! Gick sedan och la mig tidigt för jag ville vara pigg för matteprovet idag. Fredagar är "early release" vilket betyder att jag slutar antingen 13.45 eller 12.18 (fjantigt med några minuter så där, jag vet). Jag slutade 12.18 efter en keramik-lektion och ett matteprov, vilket var helt undebart!! Älskar att sluta så tidigt! När jag kom hem skypeade jag med favoriterna där hemma. Gjorde även svenskt kaffe!!! Köpte det på World Market förra veckan och nu var det äntligen dags. De är ju inte jättebra på att göra kaffe i det här landet så jag har längtat efter svenskt kaffe. Var inte helt säker på att det skulle vara så mycket bättre, men åh det var det verkligen! Så himla gott. Nu är jag dock helt uppe i varv och darrig. Är inte van vid att det är så starkt haha. Ska nog ta en springrunda och se om det hjälper. 
 
Ikväll är det fotbollsmatch men det ser ut som att det ska regna (!) så jag ska nog inte gå. Ska antagligen hem till Yvonne och ha myskväll och julpynta. Det är aldrig för tidigt att börja förbereda! Haha de är galna här... Skriver om helgen imorgon! 
 
 Bild från mattelektionen. Jag är flitig som vanligt hoho
 Favvosar

En dag!!!!!!!!

2012-11-16 @ 06:30:21

Förlåt gånger hundra för att jag inte har skrivit på hela veckan. Hade verkligen tänkt att skriva idag men jag har haft så mycket läxor och just nu håller jag på att kollapsa av trötthet. Jag lovarlovarlovarlovar att skriva imorgon! Endast en ynka kort liten dag kvar i skolan och sedan är det lov. Gud vad jag behöver det! Kramar


Hejsan hoppsan

2012-11-14 @ 07:02:28
Jag har lite fullt upp just nu men ska skriva ett inlägg så fort jag får tid över! Blir förhoppningsvis i morgon eftermiddag efter skolan. Jag har haft en helt underbar helg och nu har jag bara tre dagar kvar i skolan innan jag har thanksgivinglov!!! Tjoho!

Youth group och snö

2012-11-09 @ 02:32:00
Det är redan torsdag, vilket innebär att det väldigt snart fredag! Veckan har svischat förbi i en farlig fart. I onsdags var jag i skolan som vanligt och åkte sedan hem för att titta på PLL och göra läxor. Efter middagen fick jag skjuts till "kyrkan" (ser ut som en vanlig byggnad) där jag mötte upp Caitlinn, Jessica och Deanna, och gick på youth group. Efter själva gudstjänsten är det något som kallas "hubs", där man delas upp i mindre grupper tillsammans med tjejer i sin egen ålder för att diskutera dagens "message" och lite allt möjligt. Jag har en jättemysig hub-group! Youth group är väldigt annorlunda från de vanliga gudstjänsterna här. Det är mindre seriöst och tar upp ämnen som typiskt berör ungdomar. Jag gillar det väldigt mycket, även om jag inte är så där jättemycket kristen!
 
I dag kändes skolan ovanligt kort och lätt, skönt! Åkte hem och gjorde läxor lite snabbt och sedan åkte vi vidare hem till en tjej från Joelles tennislag. Hon hade säsongsavslutningsmiddag och jag följde med haha. Det var väldigt mysigt! 
 
Imorgon åker vi upp till fjällstugan i the Sierra Mountains och stannar till måndag. Kan inte lova någon uppdatering men ska försöka få internet under lördagen! Vi är lediga från skolan på måndag då det är någon slags högtid (ovanligt va?). Rykten säger att det ska snöa!!! Så familjen har plockat fram all möjlig utrustning som möjligen kan krävas om du ska spendera en heldag utomhus i norra Sveriges vinter. Så fåniga är dem! Kan inte tänka mig att det kommer mer än en decimeter snö. Vi får väl se! Den lilla pessimisten i mig kryper fram när jag tänker på snö och kyla men jag ska försöka vara positiv. Kanske trots allt kommer att uppskatta lite svenskt väder! 
 

 Joelle, Brynne, Laura, Janay och Sierra under gårdagens lunchrast!
Cupecakes på avslutningsmiddagen. Orange and grey!
Skoltidningen gjorde en artikel om oss!

Election day

2012-11-07 @ 06:15:06
Den första tisdagen, efter den första måndagen i november var fjärde år. Dagen är här då det är dags för amerikanarna att välja ny president. Har inte tänkt på det så mycket under dagen men nu ikväll har jag följt valet på tv. Det var riktigt spännande och jag var faktiskt nervös ett litet tag haha. De har ännu inte räknat alla rösterna men det är redan klart att Obama är den som kommer att styra landet i de kommande fyra åren! Mängder med statusar på facebook har jag redan läst där det idiotförklaras hit och dit. Kalifornia är ju känt för att vara för Obama, och det är också sant här i min by. Nästan alla mina vänner och folk jag pratat med är för Obama. Sedan finns det ju såklart republikaner också, men de är mer sällsynta. 
 
Dagen har flygit förbi precis som vanligt. Den har bestått av skola, det nya avsnittet av Gossip Girl, läxor och träning. Jag har äntligen börjat springa igen!!! Sprang i 15 minuter och det var helt underbart. Ska ta det jättelugnt nu i början så benhinneinflammationen inte kommer tillbaka. Jag är supertaggad inför att börja springa ordentligt igen!! Nu ska jag titta på PLL och sedan soooooova. Bamsekramar!
 

Bad day

2012-11-06 @ 06:35:23
Åh, det här har varit en riktigt dålig dag. 
Behövde inte gå på min förmiddagslektion så jag hade sovmorgon imorse och tittade på PLL innan jag åkte med Brenda till optikern i Paso Robles. Jag har ju haft problem med att mina ögon blivit röda sedan jag surfade på Pismo, så skulle nu äntligen kolla upp det. Blev först undersökkt av en bitchig tjej och fick sedan träffa den riktiga optikern. Han kom fram till att jag har någon inflammation i båda ögonen. Var kaos i min hjärna just då så minns inte riktigt vad han sa mer. Det berodde inte på surfingen, vilket känns lite konstigt. Jag vet inte hur allvarligt det är och hur lång tid det kommer ta att få bort. Han sa att det inte var allvarligt men det var ändå på något sätt jobbigt att få ett sådant besked i ett annat land på ett annat språk, helt ensam. Så mitt i receptionen började jag lipa och betalade samtidigt den skyhöga räkningen som detta ynka besök hade gått på. 
 
Så min dag började väl inte toppen direkt... Efter det har jag bara gått runt och varit hängig och nedstämd. Inte deppig direkt, utan mer dödstrött och tyst. 
 
Det är väl i sådana situationer som man, eller iallafall jag, verkligen behöver stöd från mina föräldrar, och det har jag inte insett förrän nu. Antar att det är sånt här som gör mig starkare så får bara stå ut!
 
En rolig sak hände dock idag! En vecka sedan beställde jag ett armband från Juicy och nu har det äääntligen kommit! Så fint!!! 
 

Sköna söndag

2012-11-05 @ 02:25:09
Söndagen är här! Men jag är inte ledsen för det. Jag tror faktiskt jag har börjat gilla söndagar. Det är den enda dagen det är okej att göra absolut ingenting. Mina veckor är numera helt fullproppade med saker att göra, så en ynka liten dag att ta det lugnt på är underbart! 
 
Som ni kanske har förstått så brukar vi åka till kyrkan varje söndag. Men idag hade vi "senior breakfast" med cross country-laget, så jag slapp följa med. Jag blev upphämtad av Shelby imorse och åkte hem till tränaren. Där mötte vi de andra sistaårseleverna, vilka är Jillian, Sierra, Miriam, Logan, Keegan, Brandon, Micah och Brady. Det var supertrevligt och såklart supergod mat! Efter det fick jag skjuts hem och tränade lite på familjens tv-shopmaskin vilket inte gav särskilt mycket alls. Men det är ändå tanken som räknas, får hoppas att jag brände åtminstone några kalorier. Sedan dess har jag bara skypeat och ätit lite. Alltså inte gjort särskilt mycket vettigt, men det är så det ska vara! Jag har faktiskt tvättat (mamma och pappa; pluspoäng till mig!!).
 
Så, för att ta igen bloggningen jag missat under veckan tänkte jag göra en liten sammanfattning.
Tisdag minns jag inte vad som hände riktigt så antar att det inte var så viktigt. Onsdag var den heliga högtiden halloweeeeeeen. Här går vi all in, utan tvekan. Klädde mig i min rödluvan-kostym jag fått tre (!!!) veckor tidigare, med diverse kompletterande accessoarer. Hade nämnt att jag ville klä ut mig till rödluvan när jag pratade med plastmoster Yvonne, och några dagar senare säger hon "jag beställde en kostym till dig, den kommer om några dagar!". Så jag slapp oroa mig för det! Jag hade alltså på mig kostymen även i skolan. Jag hade bestämt med min vän Carly att vi skulle klä ut oss tillsammans så hon var "vargen". Under lunchrasten ordnades det kostym-tävling. Jag var inte med, men Miranda vann pris för kreativaste för sin badboll/loofa. 
Efter skolan åkte vi hem och gjorde läxor och sedan gjorde vi oss iordning en andra gång för att åka på halloweenfest. Det var massor med folk där och alla var uppklädda. Vi spelade biljard och dansade och pratade. Det var jättekul, men det var ju skola dagen efter, så vi kunde inte stanna så länge.

Hahaha min vän David hade helt klart roligaste kostymen!
 
Carly, Shelby och Jag! 
Mycket folk på skolgården!
Joelle, Stetson och David på halloweenfesten
Jag och finaste Sofie
Steve, jag och Lupita
Jag och Stetson!
Den utländska trion!
 
Torsdag åkte jag ju som sagt till San Luis för att hjälpa till på cross countrytälingen. Fredagen flöt på som vanligt. Efter skolan tränade jag lite, och sedan åkte vi för att titta på den sista fotbollsmatchen för säsongen (och någonsin!!!). Det var sååååååååååååå nära att vi vann. Domarn dömde bort en touch down. Med den hade vi vunnit. Alla var helt inne i spelet, inklusive mig. Och jag förstår äntligen vad de faktsikt gör!! Vi hoppade och stampade och skrek så vi tappade rösten. När det var fem sekunder kvar och vi gjorde den sista kicken, som avgjorde vem som vann, var det totalt kaos. Vi missade målet... Folk börjar skrika och gråta. Det var riktigt häftigt, haha. Men det var framförallt riktigt sorgligt. Fotbollsspelare grät och alla var så sjukt deppiga. Dels för att de förlorade trots att de spelade så bra, men också dels för att det var mångas sista match i high school. Och då insåg jag hur fort de här 83 dagarna har gått sedan jag kom hit. Och hur fort det här året kommer att gå. Fotbollssäsongen är redan över och det känns som att jag nyss kom hit. Lite lagom smådeppiga åkte vi efter matchen och tröståt världens, megasuperjättegodaste glass på Coldstone. 
 
Lördag var det sovmorgoooooooooon. Skypeade hela förmiddagen och slappade. På kvällen var jag inbjuden till en fest så jag tog med mig Joelle och åkte dit. Var superkul och helt galet! Fick dock stränga order om att inte lägga upp några bilder på facebook så vet inte om jag ska räkna in bloggen i det... 
 
Där här ni min vecka i en relativt lång sammanfattning! Nu sitter jag och dricker kaffe och ska titta på pretty little liars. Kanske göra lite läxor också. Åh, jag älskar söndagar! Det är dags att resten världen börjar göra det också, jag lär väl vara den enda som gör det just nu haha. Så önödigt att ha söndagsångest! Bamsekramar till er allihopa!
 
Älskar denna bilden!
 
 
 
 
 
 

Första november

2012-11-02 @ 05:40:20

Det har varit en lååååång dag. Imorse tog vi bild med alla seniors. Sedan hade jag keramiklektion följt av lunch och direkt efter lunchrasten hoppade jag på en gul skolbuss. Även om säsongen för min del är över i cross country så är det fortfarande ungefär halva laget som tävlar. Så idag åkte jag med till ett race för att hjälpa till. Var jättekul men tog himla lång tid. Tog sammanlagt 6 timmar! Åt så fort jag kom hem och sedan dess har jag bara gjort läxor. Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det fredag (WOHO!!!!!) och det innebär mer tid så då ska jag skriva om bland annat halloween! Godnatt! Eller god morgon blir det väl snarare!


RSS 2.0