Förra veckan

2013-06-04 @ 00:59:00

Detta är fortsättningen på inlägget jag publicerade igår..: Lördag morgon tog vi det lugnt innan vi åkte till Jordgubbsfestivalen i Arroyo Grande tillsammans med Janays föräldrar. Festival för mig är något som cirkulerar kring musik, så jag blev något besviken när jag insåg att det var en marknad med temat jordgubbar. Men det var inte tråkigt för det! Vi promenerade runt och tittade på allt konstigt folk köper, tog en fika och köpte ett flak med jordgubbar. Med trötta ben åkte vi hem till Atascadero där vi stannade hela kvällen. 

 

Söndag förmiddag befinner sig just nu i ett töcken på grund av okänd anledning. Antagligen sov vi bort största delen av den och spenderade resten i köket lagandes frukost. Vid tre kom Brynn, Nick och Ian över och vi begav oss till naturreservatet Montana de Oro. Det ligger precis på kusten norr om Morro Bay och är helt fantastiskt fint. Vi gick på hike längs med klipporna och utforskade grottor och hål. Vi lyckades även twerka mot en klippvägg! Jag vet inte riktigt om twerking har kommit till Sverige ännu, men kort sagt är det en person som har händerna på marken och fötterna mot en vägg och samtidigt skakar på rumpan. Sök på youtube! I alla fall, den andra delen av naturreservatet är helt olik den första, då den består av gigantiska sanddynor. Vi vandrade upp och ned för de branta sandbackarna tills vi kom till något som liknar sandklippor. Lite svårt att beskriva! Sanddynorna sluttade väldigt brant ner mot havet och toppen av dem var hård som en klippa. Vi kastade oss ut för branterna och sprang barfota i den mjuka sanden ända ner till havet. Åh, var så härligt! Enorm frihetskänsla right there. Vi promenerade längs stranden tillbaks till bilen och åkte hem till Nick i Atascadero och sist mötte upp Laura och åt tacos på en minirestaurang som avslut på dagen.

 Twerking!!!

Måndagen ägnade vi åt att flytta ut från vårt rum och in i husbilen som står parkerad utanför huset. Anledningen är att Wyatt är hemma från college och han vill ha sitt rum tillbaka... Så vi erbjöd oss att flytta ut. Inget större problem förutom att jag inte kan hitta någonting längre. Men jag kan nog stå ut i tre veckor!


Kommentarer
Postat av: Julia

Åh, så fint det ser ut att vara :) Gillar bilden på killen och tjejen som springer ner för sluttningen. Ser så levande och in the moment ut, haha :)

2013-06-05 @ 21:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0