PROM

2013-05-28 @ 06:59:00
Okej, då är det dags att berätta om en av de största händelserna under året, min Senior Prom, eller bal som det heter på svenska. Detta är något jag har sett fram emot så otroligt mycket och också en av de största anledningarna till att jag ville åka på ett utbytessår. Så mycket som jag har drömt om det, och nu har jag tillslut fått uppleva det!
 
Det har varit lite drama inblandat om man tittar på min baldejt-situation. Min dejt hette Andrew och går på en annan skola, en timma bort. Men, tanken var inte riktigt att jag skulle gå med honom. Fyra eller fem veckor sedan, gick jag lugnt in på min första lektion, och hittar en ros på min plats. På rosen satt en lapp som sade "will you" vilket i princip betyder "vill du". Jag hade ingen som helst aning om vem rosen kom från. Dagen gick och inget mer hände. Under min sista lektion dagen efter fick jag en kallelse till "the office" där skolledningen håller till. Jag gick dit och fick en presentpåse med ännu en ros innuti, med en lapp som sade "go to", vilket betyder "gå på". Väldigt förvirrad gick jag runt och funderade ända tills min första lektion nästa dag. I slutet av lektionen frågar min lärare mig om jag kan stanna kvar lite för att prata med henne. Så, när klockan hade ringt stannade jag kvar och då kommer en kille från den klassen upp och ger mig en tredje ros och säger "will you go to prom with me?". Han frågade alltså mig om jag ville gå som hans dejt till balen.
 
Men... Nu var det ju så att han inte var en av mina närmare vänner som jag tycker särskilt mycket om, utan en av de vänner jag bara pratat med enstaka gånger. Så jag sa att jag behövde prata med min värdfamilj, för att komma undan. Senare samma dag sa jag till honom att jag inte kunde/ville gå med honom, och fick inget svar. Nu kommer ni alla tycka att jag är väldigt elak, men så kan det va! Jag kände att vi inte var tillräckligt bra vänner för att gå tillsammans. 
 
Prom ägde rum lördagen den 18 Maj. Det var en väldigt fin dag, solen sken och sommarkänslorna var maxade. Vi började måla naglarna och göra oss i ordning direkt efter frukosten. Efter en lång dag av förberedelser fick vi tillslut håret gjort av en frisör, och sedan kom våra dejter. Vi tog bilder och pratade lite innan jag, Andrew, Joelle och Joelles dejt Gustav (svenskt förövrigt!) fick skjuts till ett hus i Creston som Deannas familj var ansvarig för under helgen. Det var en väldigt fin herrgård med underbar utsikt. När vi kom dit var hela vår grupp redan där. Det var Deanna och Cedric, Zayra och Carlos, Miranda och Greg, plus Joelle och jag och våra dejter. Vi tog massvis med gruppbilder och spelade sedan biljard och bord-fotboll (har glömt av vad det kallas..?) tills maten var färdig. Vi åt middag på terassen och njöt av solnedgången. Efter att vi ätit dessert packade vi allihopa in oss i bilarna och åkte till balstället. Herrgården låg endast fem minuter bort vilket var väldigt skönt. 
 
Balen hölls utomhus, precis bredvid restaurangen the loading chute. Själva bal-området bestod av en gräsmatta med photobooth och lekar, ett stort dansgolv med scen och en lada där det fanns snacks och dricka. Efter ungefär en halvtimma började dansgolvet fyllas, och efter det dansade vi hela kvällen. Vi tog några korta pauser för att ta bilder i the photo booth och dricka vatten. Precis som på winter formal, var det mycket hip hop och rap, men även en hel del house och country. Väldig blanding! Jag har nu alltså lärt mig att dansa till rap och även att swing dance till country. Har inte swing dance-at sedan homecoming så kom inte ihåg så mycket, men min kompis Clint envisades med att dra mig ut på dansgolvet och dansa medan alla tittade på. Såg nog väldigt roligt ut när jag gjorde fel gång efter gång! 
 
Sista låten spelades vid midnatt och efter det var det dags att åka hem. Jag åkte med Carla, Sigrid och William tillbaka till Atascadero. Vi gjorde ett stopp på Denny's för pannkakor och sedan blev jag upphämtad av Greg som körde mig hem. Gick inte och lade mig förrän vid tretiden på morgonen, och det var slutet på den magiska bal-dagen.
 
Åh för att summera dagen med några få ord så skulle jag nog säga; magisk, fantastisk, underbar och perfekt. Jag hade så himla kul! Jag träffade i princip alla jag tycker om under en kväll. Det kändes liksom så himla fint att alla jag tycker om var där och alla var så fina och glada. Det märktes väldigt tydligt att året drar sig mot sitt slut. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, men jag var så himla glad hela kvällen. En av mina favoritkvällar under året, helt klart! 
 
 Vår grupp!
 
 
 

 De hade satt upp ljusgirlanger mellan ett stort träd och scenen. Så fint! Anaya och Austin blev prom king and queen! Austin är en av de jag umgicks med i början av året, men av någon anledning inte längre. 
 Carlos, Zayra, Deanna, Cedric, Miranda och Greg från vår balgrupp.
 I väntan på att få ta bilder i fotobåset.
 Mina fina systrar.
 Åh ser ni hur fint det var? Det var precis så jag drömt att det skulle se ut!
 Snacks i ladan.  
 Jag, Nick och Joelle.
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Åh, så kul det ser ut att ha varit. Och WOW vad fin du var :D Supersnygg från topp till tå! Njut nu av sista tiden. Kram

2013-05-29 @ 15:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0