Julhelgen

2012-12-27 @ 06:19:00
Inlägget jag publicerade igår var självfallet ett skämt. Försökte vara lite rolig men det verkar inte som att ni gick på det hehe... Julen är nu över och redan idag städade vi undan alla dekorationer. Lite synd tycker jag att städa bort allt så tidigt, men imorgon åker vi till fjällstugan och det är inte så stor poäng med att låta allt vara kvar när vi ändå inte kommer vara här. Vi stannar i fjällstugan i Shaver Lake i ungefär en vecka och kommer hem igen nyårsdagen eller kanske en dag efter. Jag ska försöka åka till ett internet café åtminstone en utav dagarna så jag kan uppdatera lite här på bloggen. Nu tänkte jag skriva om julhelgen!
 Miranda och värdbror Wyatt
Bilderna ovan är från julfirande #1 med Yvonne och Steve i torsdags
 
Lördags firade vi alltså med värdmammans familj. I söndags kom Teresa hit. De har satt upp en ishall i byn så vi åkte och åkte skridskor. Jag hade fått höra att ishallen var fullstor men den var miniliten. Men det var superkul ändå! Jag var mycket sämre än vad jag trodde jag skulle vara haha...Dock ramlade jag inte en enda gång! Mycket stolt! Efter skridskoåkningen åkte vi till Chili's och åt middag med Yvonne och hennes familj. 
I ishallen!
At Chili's!
Vi låtsades att det var Jojos födelsedag så vi fick brownie hihi
 
I måndags (24e) firade vi för tredje gången, nu endast med min värdfamilj. Vi stökade runt hela dagen och förberedde för det stora firandet dagen efter. Vi åt en god middag och öppnade sedan julklappar. Mycket mysigt! Öppnade även de små paketen som jag fått från Sverige. Tack så jättemycket!!! Fick fina klappar men var fram för allt så roligt att se dem bli nöjda med det jag gav dem. Är så himla glad med min värdfamilj.
 
Jag fick hårinpackning iklädd reese's haha
 
Igår var det dags för det stora firandet, #4 för vår del. Hela min värdpappas släkt kom hit, tror vi var 20 personer sammanlagt. Vi samlades klockan nio och åt en rejäl frukost. Sedan öppnade vi småklapparna i julstrumporna följt av de stora, "riktiga" presenterna. Det delades ut sammanlagt nio gevär och pistoler. Alla fick desutom en kniv var. Inga konstigheter för dem, men jag och Joelle blev lite förvånade... Efter någon timme av slappande började vi laga middagen, stek och bakad potatis. Inte riktigt svenskt julbord men det var jättegott ändå! Efter maten åt vi tårta, för att fira Jesus födelsedag, och tittade på den nya Ice Age.
 
Den här julen har varit väldigt annorlunda men samtidigt helt underbar. Jag har inte alls känt av så mycket hemlängtan som jag trodde jag skulle göra, vilket har varit väldigt skönt. Visst var det lite tråkigt att inte vara med hemma när jag såg på skype hur mysigt de hade det julaftonskväll.. Men jag är så himla glad att jag är här hos en underbar värdfamilj och får uppleva detta. Det är antaligen den enda amerikanska julen jag kommer att fira, och det är den tanken som har fått mig att inte längta hem alldeles för mycket. Jag hoppas att ni alla har haft en lika mysig och underbar jul som jag har haft!
Frukost!
 Kusinerna på vpappas sida.
Jag, Joelle, Jessica och Miranda 
 Shaelyn och aunt Vicky
 Kusin Stetson öppnar ivrigt en påse från underklädesaffären Victoria Secret
 Uncle Steve och Jojo
 Alla vapen som delats ut under kvällen
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag hoppas att detta är en av få jular jag måste tillbringa utan dig!!! Fy, vad trist och tomt :( Den liksom räknas inte riktigt...
Kram min älskade Kajsa, nu ses vi snart <3

2012-12-29 @ 12:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0