Skulle ha publicerats igår!

2012-10-31 @ 01:09:07
Hej där! Nu är vi inne på en ny vecka! Denna veckan ska jag verkligen försöka hålla mig ifrån onyttigheter. Med undantag för onsdag då jag ska på halloween fest, och jag har en känsla av att det kommer att erbjudas en hel del sötsaker. Jag ska rapportera till er på fredag, så får vi se hur jag har klarat det! På tal om ny vecka, enligt amerikanarna är veckans sista dag lördag, och den nya veckan börjar redan på söndag. Knasigt!
 
I fredags, efter skolan, bestämde jag, Joelle och Greg oss för att åka in till San Luis (igen) och shoppa. Vi stannade hela natten (okej till typ tio) och spenderade några för många timmar på forever 21. Jag lyckades komma ut därifrån med endast en blus och lite träningskläder! Mycket duktigt av mig. Köpte även en spring-klocka att använda i cross countryn. Lite dumt att jag väntat så länge med att köpa en nedrans klocka, nu när säsongen är över haha. Har beklagat mig varenda dag över att jag inte har en klocka. Och nu, en vecka efter säsongsslutet har jag äntligen en. Jaja.
 
Lördag slappade och skypeade jag hela för- och eftermiddagen. Gjorde lite småsaker så som att gå på promenad med vovven, baka smul-äpplepaj och städa (låter som en riktig hemmafru!!). Innan middagen komme Sofie hit och åt Joelles hemmalagade, supersmaskiga lasagne. Fick kasta i oss äpplepajen efter huvudrätten, för vi bestämde oss för att gå på bio. Ingen av oss orkade göra oss i ordning så vi åkte dit i pyjamas. Jag hade på mig min Juicy-mysdräkt och det var såååå gosigt. Vi såg Pitch Perfect, en film om college och acapella-körer. Den var jättejättejättebra!!! Alla ni hemma måste se den! Gick in på SFs hemsida och såg att den släpps först i februari... Så kom ihåg det!!
 
I alla fall, vi åkte hem och stannade uppe alldeles för länge och pratade. Sofie sov över och nästa morgon åkte vi till kyrkan. Var ganska intressant men som vanligt långtråkigt. Behövde köpa en skål så skulle snabbt svänga förbi en affär. Lyckades stanna där inne en timma och även få med mig en väska och massvis med godis... Så det kan gå! Åkte därifrån till Santa Maria där EF höll halloweenfest. Det var alldeles för lite folk där... Men annars var det trevligt. Vi lekte en lek och i prispotten fanns fyra tårtor. Jag och Joelle lyckades båda vinna så nu har vi två tårtor ståendes här hemma (hehe). Inte bra för mig som försöker hålla mig nyttig! Efter några timmar på festen åkte vi till Santa Maria shopping mall och spenderade ytterligare några timmar på Macy's. Köpte en klocka och drägglade över alla fina boots de har här nu. Åkte till slut hem och försökte göra lite läxor.
 
Idag har det inte hänt något speciellt förutom att jag dragit på mig en rejäl förkylning igen. Inte mycket med mig som är i ursprungsskick nu alltså! Tränade inte men gick förbi och sa hej till alla innan jag åkte hem. Jag har varit så otrligt trött hela dagen så nu ska jag gå och lägga mig. Kram!
 
 
Joelle och Sofie innan bion!
 Kyrkan här ser väldigt annorlunda ut! Bara en helt vanlig byggnad.

 Jag som rödluvan, Joelle som Tingeling och Miranda som en dusch-boll.
 
 

Direkt från IKEA-katalogen

2012-10-27 @ 20:59:50

Ville bara visa er vår fantastiskt fina garderob! Bjuder på en bild på Brittni och Maria också:


Min vecka

2012-10-26 @ 18:01:26

Godmorgon! Eller god kväll blir det väl snarare. Nu sitter jag i skolan och slappar tills min keramiklektion börjar. Har gjort färdigt alla läxor så ska nog läsa lite i min nya bok.

Veckan har flutit på och nu är det äntligen fredag. I måndags bestämde jag mig för att ignorera benhinneinflammationen och springa ändå. Och ååååååååååh vad skönt det var att springa. Bästa känslan någonsin. Benen gjorde lite ont men inte så farligt. När jag kom hem från skolan hade vår "adopterade" moster kommit förbi med all garderobsinredning du kan tänka dig. Min och Joelles garderob har varit riktigt kaotiskt de senaste veckorna så vi behövde verkligen organisera det lite. Vi spenderade några timmar med att sätta upp inredningen, få ordning på allt och fixa till hela rummet. Nu är allt fint inpackat i garderoben och rummet ser mer städat ut än någonsin!

Tisdag var benen värre men jag sprang en halvtimma ändå. Och det var superhärligt även denna dag. Efter de 30 minuterna var benen dock jätteömma så jag kunde inte göra hela träningspasset. Minns inte vad som hände mer i tisdags så antar att det inte var något vidare viktigt!

Onsdag var jag i skolan som vanligt och var jätteduktig och stannade kvar efter lektionen och gjorde läxorna. Gick direkt till träningen och sprang några varv på gräset. Hade tänkt att gå på youth group men var för trött för det.

Igår slutade jag tidigt för att åka till mitt allra sista cross country-race någonsin. Var inte alls nervös innan, såg det bara som en rolig grej. Åkte gul skolbuss och skojade hela vägen dit. Väl där hittade jag vänner från Nipomo High vilket var väldigt kul. Taggade till inför racet och fick starta från Varsity startlinjen. Gjorde mitt bästa race för säsongen men är ändå inte helt nöjd. Hade en måltid men var 15 sekunder för långsam. Så nu ska jag ge järnet på track&field (friidrott) istället! Efter att vi joggat ner på den sötaste, lugnaste lilla stigen gjorde jag mig iordning och åkte in till San Luis downtown. Mötte upp Joelle, Lance, Miranda, Greg och Shaelyn och strosade runt på Farmers Market. Kollade lite i affärer men köpte inget. Åt en välkänd Tri Tip (grillad biff) sandwich till middag på en restaurang som liknar hard rock. Det var fullpackat med folk och väldigt härlig stämning. Vid nio-tiden åkte vi hem allihopa till oss och hängde. Gick och lade oss och nu sitter jag här. Ska gå på lektion alldeles strax. Hoppas att ni har haft en underbar fredag hittills! Pussar


Håll ut

2012-10-26 @ 07:15:20

Imorgon ska jag blogga om veckan. Lovar! Puss


Hektisk helg

2012-10-23 @ 06:53:37
Jag håller vad jag lovar! Det här inlägget har tagit ett år att skriva så jag hoppas verkligen att ni läser allt!!! Jag har fortfarande mer att berätta men har inte tid just nu. Skriver om det imorgon! Jag ska skriva om hela helgen och tänkte börja med fredag:
 
Efter att jag hade skrivit inlägget i fredags, så gjorde vi oss iordning och åkte till skolan och mötte upp vänner för att titta på fotbollsmatchen. Vi vann!!! Det var riktigt härlig stämning på läktaren Vi dansade och sjöng och hejade tills vi tappade rösten. I halvlek var det pausunderhållning. De hade satt ihop en show om superhjältar och homecoming. Temat för hela veckan hade ju varit superhjältar. Efter showen meddelade de vilka som hade vunnit homecoming king och queen. Vi har flera gånger fått rösta, och nu fick vi äntligen veta vilka som vann. De nominerade kom inåkandes i gamla, jättefina bilar och deras föräldrar ledde dem till scenen. Väldigt amerikanskt! Min vän Dominic vann homecoming king, så grattis till honom! Inte så oväntat dock... Han vinner alla sådana tävlingar, så tyckte att någon annan kunde få vinna denna gången!
 
Efter matchen gick vi i alla fall upp till gympasalen till dansen. Det var inte så jättemycket folk där så det var lite tråkigt. Och de spelade konstig musik, sådan som inte går att dansa till, typ rap och hip hop. Men jag var ju tvungen att dansa ändå så jag såg väl ut som en fjant haha. Efter dansen åkte vi hem och sooooov.
 
Half time show!
Bild från dansen; Dominic dansar med the queen Jackie.
 
Lördag morgon vaknade vi tidigt och förvandlade oss själva till tjejer från 50-talet. Varje år hålls en parad genom staden där företag, föreningar och skolor får chans att visa upp sig. Min värdmamma är gyminstruktör för bland annat pensionärer och skulle marknadsföra hennes kurs. Så på ett flak satt ungefär tjugo pensionärer på stolar, dansades, medan jag, Joelle, Miranda och Shaelyn stod upp längst bak på flaket och dansade. Det var väl inte jätteroligt direkt att skämma ut sig inför hela staden... Men vi skrattade bort det och gjorde en kul grej av det. Efter paraden gick vi runt på marknaden i centrum och åt världens godaste hamburgare. Efter att ha hjälpt till att städa undan åkte vi hem och slappade och skypeade. Några timmar senare kom Sofie över. Jag lagade sedan megagod köttfärssås och spagetti till min kära familj. Sofie (från Italien) åt också och hon sa att den var god! Min köttfärssås är alltså godkänd av en italienare, tjoho!! Och nu tänker ni att hon inte skulle våga säga något annat, men hon är ärlig i alla lägen så jag litar på att hon tyckte om den! Sofie stannade långt in på natten och vi hade klassiskt tjejsnack i flera timmar. Supermysigt! Och nu kommer vi till en läskig sak. Spänn fast er alla föräldrar och mor/farföräldrar. En halvtimma efter att vi hade somnat vaknar jag av att sängen skakar. Halvt sovande frågar jag Joelle om hon sparkar på min säng så att den skakar. Nästa tanke är att det kanske är hunden som kryper under sängen. Sedan slår det mig att det är en jordbävning. Det var över efter bara en halv minut. Jag tror jag var lite i chocktillstånd efter det för jag kommer inte ihåg så mycket. Det var en hyffsat mild jordbävning, 5.3 någonting i styrka. Så inget gick sönder eller så. Läskigt, men ändå häftigt att ha varit med om det!
 
 
Redo för parad!
Lyckades inte vända på dem haha...
Charmigt värre!
Jag, Sofie, Joelle och Miranda. Ser ut som att vi alla är nästintill nakna men så är det förstås inte haha
 

Även söndag behövde vi gå upp tidigt. Vi åkte till kyrkan klockan nio och det var som vanligt. Varken roligt eller tråkigt. Efter kyrkan åkte vi och storhandlade och sedan till world market. De har mat från hela världen. Så nu har jag äntligen svenskt godis!!!! Köpte singoalla (kommer ta slut på en sekund!), kexchoklad, marabou, sura godisar och knäckebröd. De har inte knäckebröd här! Är väl för nyttigt haha. Efter det efterlängtade besöket på world market åkte vi till mina värd-morförädlrar för släkt lunch. Trevligt men jag var alldeles för trött för att uppskatta det helt. Sedan åkte vi bara hem och tittade på film. En riktigt bra helg helt enkelt! Nu måste jag verkligen sova. Kramar till er alla
Två supersöta hundvalpar på släktlunchen.
 

Wroooom

2012-10-22 @ 17:47:19

Det har varit en mycket hektisk helg! Jag har flängt fram och tillbaka och gjort allt möjligt roligt. Tråkigt nog har det inte funnits mycket tid till att blogga... Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Lovar er att jag ska skriva och lägga upp massa fina bilder från helgen så fort jag kommer hem från träningen! Om jag inte håller det så ger jag er rätten att komma hit och straffa mig. Pussar


Orange & Grey Super Spirit Day

2012-10-20 @ 02:31:49
Idag var det sista dagen på homecoming week och temat var super spirit. Skolans färger är ju orange och grå så tanken var att alla skulle vara helt galet orange och gråa. Tråkigt nog var det inte alls många uppklädda... Men jag  tog på mig ungefär allt orange jag har haha! I morse hade min sötaste syo Rose-Ann ordnat ett litet möte för alla ubytesstudenter. Yuka kunde inte komma, så det var bara jag, Joelle, Sofie och Cedric. Vi träffade även den nya utbytesstudenten Anna från Tyskland. Rose-Ann hade stickat halsdukar i orange och grått till oss. Hur sött?!!! 
 
Efter skolan gick jag och Joelle till Malibu Brew och tog en islatte. SÅ god!!! Sedan blev vi upphämtade och åkte och köpte lite smågrejer i "1 dollar store". Som ni antagligen förstår kostar allt bara en dollar! Köpte bland annat äntligen en bok. Har saknat att läsa! 
 
Ikväll är det homecoming game och sedan disco/dans/fest/kalla det vad ni vill. Hoppas ni hade en bra fredag!
 

 

 
 
The exchange students! 
Love my girlies
 
 
 

Oct. 19, 2012

2012-10-19 @ 06:03:00

Halli hallå. Dagen har rullat på, hade endast två lektioner, precis som varje jämn schemadag. Temat för dagen var "create your own super hero" alternativt färgerna rosa och guld. Jag plockade fram ett av mina få färgglada plagg och lyckades följa klädkoden. Hade på mig glasögonen för att få med guldet. Folk frågar fortfarande om de är "hipster-glasögon"...

Benen mår inte bättre så gjorde en kortvariant av träningen idag. Sprang några varv runt fotbollsplanen och gjorde en miljon armhävningar och situps. När jag kom hem gjorde jag ännu mer styrkeövningar med Joelle och nu sitter vi och tittar på White Collar. Pappa; du måste kolla på det!! Nu ska jag plugga iniminilite och sen gå och lägga mig. Ha en bra daaaaag.

 

Redo för skola! Välmatchad och allt.

 

Joelle och Haelyn på lunchrasten ´

Ville mest ta kort på fotbollsspelarna men ville inte göra det för obvious hehe.

 


Benhinneinflammation

2012-10-18 @ 17:36:06

Dagens utklädningstema var America super hero och det var riktigt många som var utklädda! Benen gör bara mer och mer ont för varje dag och nu är det bekräftat att jag har benhinneinflammation på båda benen... Blä på det! Tills jag har tid att skriva längre så får ni en liten bild på mina vänner, Alyssia, Zayra, Deanna och Cedric:


Mid season race

2012-10-16 @ 07:01:43
Sååååå, åter till helgen:
 
I lördags slappade jag hela dagen fram tills tre då jag och Joelle åkte för att vänta på bussen. Efter tre timmars väntande, på grund av missförstånd av tidtabellen, kom bussen äntligen och vi åkte mot San Luis. Den bussresan var en riktigt konstig upplevelse. Endast kelkonstiga människor åkte, förutom jag och Joelle, och själva bussen var ful och tråkig. När vi lättade hoppade av bussen mötte vi upp Jenny och Teresa och åkte hem till Teresa i Nipomo för sleep over. Mycket mysigt, även om vi somnade alldeles för tidigt haha. 
 
Söndag åkte vi in till San Luis igen och shoppade en kortis innan vi blev upphämtade och åkte hem. Jag köpte världens finaste termos-mugg, om ni ville veta. Slappade resten av dagen och skypeade med min älskade familj från Svearike. 
 
Idag började homecoming week, vilket innebär att varje dag har ett tema för uppklädnad. Idag var det Marvel-monday eller purple-monday. Jag orkade inte leta fram en kostym så jag hade på mig en lila blus bara. Fick gå tidigt från skolan för att åka till crosscountry racet. Fyyyyyy vad jobbigt det var att springa. Är inte nöjd alls. Plus att mina ben bara samlar på sig mer och mer problem för varje dag som går. Men bussresan hem var jätterolig så det var ändå kul att vara med. Nu ska jag sovaaaaaa!

Powder puff

2012-10-15 @ 06:18:55

I förrgår var det alltså powder puff game. Powder puff är amerikansk fotboll för tjejer. De tränar i endast två veckor och har sedan en match. Juniors är i ett lag och seniors är i ett andra lag, det är alltså inte en match mot en annan skola. Båda mina värdsystrar är juniors och spelade igår. Jag hade från början tänkt att spela men min cross country tränare förbjöd alla tjejer i vårt lag. Men med tanke på min icke existerande bollkänsla var det kanske lika bra… Jag hade i alla fall väldigt kul på läktaren så det är inget jag ångrar. Jag satt med alla mina vänner och hejade på senior-laget. De vann tyvärr inte, men det var en väldigt bra match!

Efter matchen åkte vi hem och ordnade med det sista innan huset började fyllas av fotbollstjejer. Självklart skulle det hållas en fest för hela laget för att fira vinsten. Trots att jag inte spelade så fick jag ändå vara med, eftersom att jag bor här hehe. Vi stannade uppe till tre på natten och dansade och tittade på film. 

Skriver om lördagen och söndagen imorgon, måste nämligen sova nu! Har ett viktigt race imorgon....................... Saknar er, kramar


Regn

2012-10-11 @ 20:17:00

Rykten sa i söndags att shortsvädret nu är helt slut, även för vår del i Kalifornien. Och mycket riktigt, i onsdags började det regna under lunchrasten. Detta var första regnfallet på 6 månader vilket gjorde att folk var väldigt exalterade. Medan de tjoade och skrattade kände jag att jag mest ville krypa ihop i ett hörn med mysiga filtar och te. Och värre blev det idag, då det regnade hela dagen.  Säsongens näst viktigaste race skulle utspelat sig idag, men blev inställt på grund av regnet.

 Igår gick jag till youth group tillsammans med min vän Greg. Väl där mötte vi upp Isaac och sedan Caitlin. Ironsikt nog handlade själva gudstjänsten om regn. Vi (de) tackade för regnet i våra böner (haha vilket fult ord). Utöver att jag inte riktigt kunde dela deras glädje för regnet så var det intressant och roligt att vara med. Jag hade klarat av alla mina läxor dagen innan och på håltimman så jag var inte stressad vilket var väldigt skönt.

Det råkade också vara så att jag gjorde klart alla mina läxor för hela veckan så nu behöver jag inte göra någon mer läxa förrän på söndag. Wiho! Men jag blir nästan lite rastlös när jag inte har läxor att göra. Jag vet liksom inte vad jag ska hitta på istället. Men idag efter träningen (som självklart inte blev inställd pga regnet som alla andra sporter) så lagade jag tacos till familjen med min supergoda guacamole. Sedan målade jag naglarna och tittade på ett avsnitt Pretty Little Liars. Vi hade tänt en brasa i eldstaden så när jag myst klart framför PLL slappade jag ännu mer i en fåtölj framför brasan. Till sällskap hade jag en bok, favoritmusiken i hörlurarna, en kopp te och den absolut godaste glassen. Det var nog den lugnaste och skönaste kvällen jag haft här i USA än så länge. (btw, måste bara berätta om den fantastiska glassen! Chokladglass, fudge-choklad-sås och jordnötsmörs ”cups” Mmmmmmmmm)

Imorgon är det mina två favoritlektioner som står på schemat. Jag hoppas att vi klarar utan regn. Men kylan är nog svår att komma undan… Dags att lägga undan shortsen! Sedan är det träning och på kvällen ska powder-puff laget spela sin match. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta mer om det imorgon, för nu ska jag sova. Kramar till er allihop! 


Första regnet på 6 månader

2012-10-11 @ 19:33:58

Håll ut kära vänner! Imorgon ska jag skriva ett ordentliges inlägg. Idag regnade det!!! Här är en bild på campus i regnet:


Gossip Girl

2012-10-09 @ 06:43:09
Gudars, idag har varit en riktigt seg dag. Jag har varit på jättedåligt humör och allt har varit tråkigt. Förutom de timmarna jag skypeade med Hanna, Ellen, mamma, mormor och farmor&farfar. Det var underbart att få prata med er! Träningen var riktigt tråkig. Blä på denna eftermiddagen och kvällen helt enkelt. 
 
Nu så sitter jag dock och tittar på säsongspremiären av Gossip Girl, halelulja! Kan äntligen se tv-serier så fort de kommer ut. Är dock lite småstressad över läxorna som inte är färdiga, så ska nog spela in resten och titta på imorgon. Behöver sova också! Kramar
 
Ni får titta på en liten bild från en båttur i helgen tills jag får de andra bilderna från Joelle och Brenda!

San Antonio Lake

2012-10-08 @ 07:16:00
Som jag skrev i torsdags var det dags för weekend vid sjön. Igår åkte vi till en sjö kallad San Antonio och bodde en natt i familjens husbil. Vi solade, badade, åt mat och åkte vattenskidor och hotdog och alla möjliga vattenleksaker efter deras superfina båt. En riktigt härlig helg! 
 
Imorgon är jag alltså ledig från skolan. Men inte ledig från x-countryn... Så jag ska träna på dagen och göra läxor. Jag tänkte avvara några timmar på förmiddagen till skype med er, mina bästa svenskar. Så klockan nio-tolv min tid (er tid 18-21, måndag) är jag tillgänglig för en pratstund med alla som vill. Det är bara att skicka ett meddelande på skype eller facebook! Vill gärna prata med så många som möjligt. Saknar er så!

Gotta get down on friday

2012-10-06 @ 08:34:24
Kort skoldag, träning och footballgame är det som stått på schemat idag. Matteprovet gick toppen. Jag lämnade även in allt som ska vara i yearbooken för min del. En porträttbild, en bebisbild, en tack-fras och en "senior dedication", där man ska skriva vad man lämnar till de yngre på skolan när man slutar. Jag skrev något i stil med att jag lämnar min swedish awesomness till alla på Atascadero high, hehe. Efter skolan gick jag och Joelle till ett café i närheten och jag drack den godaste Iced caramel latte någonsin. Träningen var riktigt rolig för en gång skull. Fotbollsmatchen var spännande, men hade varit roligare om vi vann... Min skola ärsorgligt nog riktigt dålig på fotboll...
 
Innan jag åkte till träningen så ringde min kompis Shelby och sa "jag är utanför ditt hus nu". Vi hade pratat om detta innan så jag gick ut och där kommer Shelby, ridandes på sin häst, upp på min uppfart. Var väldigt komiskt att se en häst bland alla bilar och mitt framför huset haha. 
 
 

Hipster

2012-10-04 @ 21:05:00

Tjolahopp tjolahej. Imorgon är det fredag och sedan lördag och sedan söndag och sedan måndag, då jag är ledig! Hurra för alla fåniga högtider amerikanarna har kommit på! Denna helgen är alltså långhelg och vi ska åka upp till sjön igen. Ser fram emot vila! 

Engelskaprovet var precis lika ruggigt och skräckinjagande som väntat. Jag förstod 0. Men jag lyckades ändå skriva en två sidor lång uppsats. Om vad, kanske ni undrar? Jo, det vet jag inte riktigt. Eftersom att jag varken förstod frågan eller texten frågan handlade om så blev inte innehållet särskilt konsekvent. Jag hade kunnat känna värsta ångesten för det nu, men det gör jag faktiskt inte. Det får gå som det går!

De senaste dagarna har jag för första gången haft på mig mina glasögon i skolan. Jag brukar ju ha linser, men eftersom att jag har varit sjuk så har det inte funkat så bra. Jag hade linserna i igår, och ögonen är fortfarande lite röda efter irritationen. Fick frågan både om jag hade gråtit och om jag var hög. Särskilt om jag var hög, var faktiskt flera som frågade det under dagen haha! No biggie liksom. Men, för att komma till poängen: När jag har på mig glasögonen kommer helt okänt och känt folk fram och säger att de är fina, att de gillar dem osv, och därefter kommer ALLTID frågan: Är de "riktiga" eller bara hipster-glasögon? Alltså om de har behandlade eller bara helt vanliga glas. Hipster är något väldigt stort här som jag inte riktigt förstår mig på. Och en hipster skall då alltså enligt samhällets alla regler ha o-riktiga glasögon. Varför vet jag inte, kanske för att se lite fräsigare ut. Ingen, jo kanske en av tio, tror mig när jag säger att de är riktiga. Så folk tror alltså att jag går runt och leker hipster. En hög hipster! Känns verkligen som en bra beskrivning av mig! 

 


Frukost på sängen

2012-10-04 @ 07:29:16

Hösten har kommit till Kalifornien. Definitionen av den här hösten och svensk höst är dock något annorlunda. Vi har 30-40 grader under dagen, men ikväll så var det riktigt "kyligt". Det kändes som att det skulle börja regna, men det gjorde det ju såklart inte.

Dagen började helt fantastiskt, insåg att jag kunde åka till skolan nästan en timma senare. Och vad passade då inte bättre än att titta på ett avsnitt av Pretty Little Liars. Åt frukost i sängen samtidigt som jag tittade och det var underbart! Önskar varje morgon kunde börja så. Skolan flöt på som vanligt. Jag tränade idag och det gick bra, trots förkylningen. Imorgon har jag världens största och obändigaste engelskaprov och jag sköt upp plugget till klockan åtta ikväll så är inställd på att sitta där som ett fån imorgon under engelska lektionen. Men men, så kan det gå ibland! De här betygen räknas ju ändå inte så varför ska jag stressa upp mig över det egentligen? Nu ska jag gå och lägga mig, kramar!


Star Student

2012-10-03 @ 06:16:23
Hallå på er! Idag har varit en riktigt bra dag. Även om förkylningen fortfarande gör mig lite mör och trött så har jag lyckats hålla energin uppe hela dagen. 
 
Igår blev jag utsedd till "the Star Student", vilket ungefär blir stjärn-eleven, i min matteklass!!!!!!!!! Wieeeee. Grattis till mig själv! Blev så glad för jag har ju kämpat mycket med matten här då den är väldigt svår. Så ovanför white boarden hänger en flagg-girlang och sedan en lapp med en star student för varje klass. Och där står mitt namn! Stolt_tjej_95. Okej, ja jag är värsta nörden som blir super excited över en sådan liten sak. Är säker på att flera av mina vänner som läser detta kan dela min glädje hoho. Nu ska jag gå och lägga mig! Pussar till er alla!
 

Hanna friar till Miranda med en väldigt fin, äkta plast-diamantring under lunchrasten!
 

Sunny Sunday

2012-10-01 @ 02:36:00
Ni anar inte vilken träningsvärk jag har i benen!!!! Banan igår bestod endast av branta backar...
Iallafall, imorse var vi i kyrkan och åkte sedan och åt lunch på en jättebra, italiensk restaurang, Olive Garden. Medan familjen var och handlade mat gick jag och Joelle och satte oss utanför en annan mataffär/café och snyltade av deras wifi. Alla tittade lite snett när vi började packa upp datorer och alltihopa haha. Vad gör man inte för att få skypea med sina vänner och familj!
Lunch at Olive Garden

Mitt första race!

2012-10-01 @ 00:57:00

Endast några timmar efter fredagen gått över till lördag, när himlen var nattsvart och alla i huset sov, smög jag mig ut till Shelby som väntade utanför. Vi åkte för att hämta upp tre andra tjejer och sedan till Santa Margarita Lake. I två timmar gick jag runt och blev nervös och oroade mig för om min förkylning skulle hindra mig från att springa. Sedan igårkväll har jag proppat i mig c-vitamintillskott och jag tror faktiskt att det var de som gjorde att jag kunde springa. Jag sprang för JV (Junior Varsity) och slutade som nummer 36 av 72. Inte något storslaget direkt, snarare medelmåtta. Håller mig till den svenska mellanmjöklstandarden haha. Men jag är mycket nöjd med mitt resultat! Dessutom vann min skola lagtävlingen, så jag fick en första-platsmedalj!

När jag fått skjuts hem av Shelby efter racet så åkte jag med Brenda till Yvonne där mina kusiner och moster var. Åt jättegod lunch och badade i poolen och hade det allmänt semester-skönt! På kvällen åkte vi och åt middag på Chili's med hela släkten. De har den största släkt jag någonsin sett!

Hos Yvonne, i hennes fina pool.

RSS 2.0