Skulle publicerats i fredags

2013-06-03 @ 06:53:40

Halli hallå. Redan en vecka sedan min födelsedag! Och redan endast 21 dagar kvar innan jag sätter mig på planet hem... Jag försöker vara så glad som möjligt den sista tiden, samtidigt som det är svårt att inte vara ledsen när jag tänker på att jag ska lämna allt. Väldigt blandade känslor! Här kommer i alla fall världens längsta inlägg, spänn fast er!

Torsdag förra veckan var det "senior ditch-day" vilket är en dag då alla sistaårselever skolkar. Vi bestämde oss för att spendera dagen på stranden. Efter en lång sovmorgon blev jag och Joelle upphämtade av Miranda, Zayra och Deanna. Vi åkte till San Luis och de åt lunch medan Joelle och jag åt frukost, på restaurangen Firestone. Vi åkte vidare till Avila Beach där vi mötte upp en stor grupp andra seniors. Vi spelade beach volleyball och solade och promenerade längs strandpromenaden. Blåste väldigt mycket så vi var helt täckta i sand... Efter några timmar på stranden åkte vi tillbaks till San Luis och köpte smoothies och sedan hamburgare på Firestone ännu en gång. Vi kom hem vid 18-tiden och vände direkt efter att ha bytt om väldigt snabbt. Familjen hade bestämt sig för att gå ut och äta födelsedagsmiddag på Applebees en dag tidigt. 

 Bästa vännerna ♥
 

Fredag var dagen då jag blev officiellt vuxen, med allt vad det innebär. Att bli vuxen är väl spännande men samtidigt inte alls särskilt exalterande! Hur som helst, jag hade en jättebra första amerikansk födelsedag. Joelle sjöng för mig redan vid 00.00 och sedan efter en härlig sovmorgon fick jag också frukost på sängen av henne. För mig som är van vid att hela familjen stormar in alldeles för tidigt full i sång, med tårta och blommor och presenter,  kändes det ju lite konstigt. Men det betyder inte att det var dåligt! Väldigt gulligt av henne. 

Vi började dagen med en springrunda för att känna oss lite duktiga. Vid luchtid åkte jag tillsammans med Joelle, värdmamma och värdsyster till ett engelskt café där vi mötte kusinerna och moster Lois. Vi drack té och åt smörgåsar och citronkaka. Jag öppnade presenter från båda amerikanska och svenska familjemedlemmar. Min söta mor och far hade skickat ballonger, flaggor och serpentiner så nu har vi dekorerat rummet likt ett barnkalas! Strax efter att vi kom hem från lunchen kom vår vän Janay över. Hon hade bakat en tårta till mig och sjöng för mig. Hon gav mig även en underbar liten berlock jag kan haka på mitt berlockarmband. Åh, så himla fin vän! 

Greg kom över och sedan Ronda (hennes riktiga namn är Miranda men det blir så lätt att man blandar ihop henne med min värdsyster, så jag använder hennes smeknamn) för att hämta up oss och köra ner till San Luis. Vi mötte upp Zayra på hennes jobb, Que Pasa, där vi åt mexikanskt till middag. Jag fick höra födelsedagssången ännu en gång och som pricken över i:et fick jag grädde smetat i hela ansiktet när de kom in med desserten och skulle mata mig. Ibland är jag lite för naiv måste jag säga! 

Vi sa hejdå till Zayra och promenerade runt i centrum en kortis. Till slut hittade vi fram till hipster-cafét Kreuzberg där vi slog oss ner och köpte kaffe. Inget vidare kaffe men desto roligare människor att titta på. Som vanligt spenderade vi timmar åt att pranka på folk som gick förbi. Senare på kvällen intogs caféts scen av ett mindre känt band som var förvånansvärt bra. Efter många skratt åkte vi hem för att äta av tårtan Janay bakat åt mig. Tillslut åkte vi hem till Janay där vi stannade uppe hela natten och sov extremt lite. 

Lunch med familjen.
 Janay och jag och tårtan hon bakade.
 Jag, Ronda och Zayra
 Torkar av grädde från hela ansiktet...
 Hipster cafét-

Kommentarer
Postat av: Anna

Åååååh vilka fina bilder! Och härligt inlägg med såklart (ja, jag läste allt ofc)

2013-06-03 @ 21:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0