Hawaii: Tisdag

2013-03-04 @ 07:40:31
Tisdag morgon packade vi in oss i bussarna och åkte mot Diamond head naturreservat. Där gick vi på hike upp till toppen av ett berg där vi möttes av en fantastisk vacker utsikt över Honolulu. Svettigt och jobbigt att springa upp för backarna och trapporna men värt det många gånger om. Utsiktspunkten var ett gammal fort och vi behövde gå genom trånga tunnlar och upp för smala trappor för att komma hela vägen upp. Efter att ha tagit för många foton och njutit av utsikten vandrade vi ner igen och väntade in resten av gruppen i solen på en gigantisk gräsmatta. Vi klämde in oss i bussarna igen och åkte in till Honolulu. Vi åt lunch och gick sedan ner till stranden och solade lite innan vi hoppade på en katamaran. Vi seglade runt i ungefär två timmar. Vi solade, lyssnade på musik, tittade på valar och hade det helt underbart. Vi fick se Honolulu och en stor del av kusten från havet. Åh jag kan verkligen inte beskriva hur underbart det var där, på katamaranen.
 
Tråkigt nog tog båtturen slut och vi hängde lite på stranden innan vi gick upp till shoppinggatan. Strosade runt lite och mötte sedan upp resten av gruppen vid Hard Rock Café för en jättegod middag. Mätta och glada fortsatte vi shoppingen bland några av de bästa shoppinggatorna och shoppingmallen jag sett. Efter några timmars shopping iklädda flip flop var både vi och fötterna trötta så vi bestämde oss för att göra både henna tattueringar och en make up session för lancome. Strax innan vi begav oss hemmåt igen mötte vi upp tjejerna och åt sushi. Självklart var vi alla riktigt trötta efter en lång dag och somnade i bussen. 
 
Som vanligt är bloggen inte så sammarbetsvänlig... Efter två bilder gav den upp och likaså gjorde jag. Här har ni två bilder på utsikten från toppen av berget. Ska försöka lägga upp resten imorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0