Last sunday

2013-09-28 @ 13:33:46
Min sista söndag i America började med att svänga förbi malibu för att köpa kaffe och säga hejdå till vår kompis David. Tråkigt nog var han inte där, så vi fick nöja oss med endast, dock väldigt gott, kaffe. Där ifrån åkte vi vidare ner till kyrkan och gick på second service. I veckan som gått var det Fathers day så temat var givetvis pappor, som belönades med gottepåsar. 
 
Efter servicen åkte vi till San Luis och gick runt på stan och köpte bland annat en extra resväska till mig, men även några sista plagg från Abercrombie och Victoria's Secret. Vi blev till slut hungriga och bestämde oss för att gå till ett av de caféer jag och Joelle länge spanat in, långt ner på Higuera. Där åt vi en riktigt stor morotskaka till lunch samtidigt som vi skypeade med min kära syster. Sedan åkte vi till Running Warehouse, där de numera vet vem jag är, och köpte nya springskor. Nöjda med allt som inhandlats åkte vi upp till Paso Robles där det hölls anniversary celebration för farmor och farfar i familjen. Vi stannade ett tag och åt middag och pratade med hela släkten länge och väl. Detta var sorgligt nog sista gången jag såg de flesta av dem, innan jag åkte hem till Sverige... Tårarna var verkligen inte långt borta, men jag klarade mig. Svårast att säga hejdå till var nog Steve ändå, saknar redan att ha någon att retas med!
 
Vi åkte hem för ägna några timmar åt att packa ner pryttlar och kläder som fanns i oändliga mängder. Mitt i natten försökte vi övertala pappa att cover for us när vi skulle smyga ut och TP med våra vänner. Efter mycket tvivel gick han med på det och vi smög ut för uppfarted där de allihopa väntade på oss. Vi åkte och köpte toalettpapper och sedan var det dags att prank on people. Första huset var ingen fullträff, då det slutade med att killen som bor i huset och hans kompisar började jaga oss och kasta drickor efter bilen. Fatta vilken adrenalinkick! Sedan tog vi oss an några hus till men efter det kände vi att det var mission completed och vi fick skjuts hem igen. 


Så här kan ett prima exempel av ett TP se ut

Kommentarer
Postat av: MiguelRut


2018-10-25 @ 13:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0